Τα Προϊόντα μας - Φασόλια ασυναγώνιστης ποιότητας

Τα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα , είναι λευκά σε χρώμα και ξεχωρίζουν από άλλα φασόλια στο σχήμα τους, στην φωτεινότητα και φυσικά στην ποιότητά τους.

Οι MEGA Ελέφαντες προέρχονται από την ίδια ποικιλία με τους ελέφαντες (αυτό άλλωστε προκύπτει και από την κοινή τους ονομασία). Είναι οι μεγαλύτεροι διαλεκτοί καρποί από την συγκεκριμένη ποικιλία και ο διαχωρισμός τους γίνεται χειρωνακτικά.

Οι γνωστοί σε όλους μας γίγαντες διαφέρουν από τα μεγαλόσπερμα πλακέ ως προς το μέγεθος τους (μεγαλύτερα).Το χρώμα τους ειναι λευκό, και το σχήμα τους στρόγγυλο.

Οι ελέφαντες διακρίνονται για την ασύγκριτη νοστιμιά τους, το πολύ μεγάλο μέγεθος τους, το λευκό χρώμα τους, το νεφροειδές σχήμα τους το πολύ γρήγορο βράσιμο τους και την εξαιρετική ποιότητα τους.

Οι έγχρωμοι ελέφαντες διαφέρουν από τους λευκούς ελέφαντες τόσο στο χρώμα όσο και στην γεύση. Η γεύση τους μοιάζει με αυτή του κάστανου.

Μικρόσπερμο στογγυλό φασόλι εξαιρετικής ποιότητας, με ιδιαίτερη γεύση, λεπτό φλοιό και ευκολόβραστο όπως και οι υπόλοιπες ποικιλίες .

Μικρόσπερμα στογγυλό φασόλι εξαιρετικής ποιότητας, με ιδιαίτερη γεύση, λεπτό φλοιό και ευκολόβραστο όπως και οι υπόλοιπες ποικιλίες .
back-to-top
address-icon Λευκώνας Πρεσπών Φλώρινας Τ.Κ. 53077
orders-icon παραγγελίες: 697 81.82.300
phine-icon 2310 922722
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης