Νέα

 

 Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ DETROP BOUTIQUE

   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2018

deetrop

 

To Aγρόκτημα Πρεσπών Γ. & Χ. Δημητρόπουλου θα συμμετάσχει στην έκθεση τροφίμων Detrop boutique  που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης 24-25-26 Φεβρουαρίου 2018

 

 

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ SUPER MARKET MINI MARKET
   ΑΘΗΝΑ 2017

 

Το αγρόκτημα Πρεσπών Χρήστου & Γεωργίου Δημητρόπουλου θα συμμετάσχει στην έκθεση Super Market Mini Market που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo 20-21-22 Οκτωβρίου 2017.

Πρόκειται για μια κομβική συνάντηση με σκοπό αφενός την προβολή και ανάδειξη των γνωστότερων και βραβευμένων φασολιών και αφετέρου την άμεση επαφή με τον επισκέπτη και εν δυνάμει καταναλωτή

 

 

 


 

Η ΣΥΜMΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

FOOD EXPO 2015 - ΑΘΗΝΑ

 

 

To Αγρόκτημα Πρεσπών Χρήστου &  Γεωργίου Δημητρόπουλου συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στην έκθεση Foodexpo που διεξήχθη στο METROPOLITAN EXPO από 14-16 Μαρτίου 2015.

Το περίπτερο μας με μοντέρνο design και ζωντανές παρουσιάσεις των προϊόντων μας, προσέλκυσε το ζωηρό ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών τόσο από την ελληνική επικράτεια, όσο και από χώρες του εξωτερικού.

Σημαντικές προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου όπως ο υπουργός παραγωγικής ανασυγκρότησης, περιβάλλοντος και ενέργειας κος Αποστόλου Ευάγγελος και ο κος  Παπαδεράκης Αντώνης γενικός γραμματέας εμπορίου του υπουργείου οικονομίας επισκέφθηκαν το περίπτερο μας δείχνοντας έντονο ενδιαφέρον.

Βέβαια έντονη ήταν και η συμμετοχή του επιχειρηματικού κόσμου καθώς επίσης και η παρουσία του κου Χουδαλάκη Νικόλαου διευθύνοντος συμβούλου της Foodexpo.

Στο πλαίσιο συμμετοχής μας στην έκθεση οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα γνωστότερα φασόλια του κόσμου.

Εμείς με την σειρά μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και να δεσμευθούμε για την συνέχιση και εξέλιξη της πορείας μας.

 

    

  

 

 

ΣΥΜMΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

FOOD EXPO 2015

 

 

To Aγρόκτημα Πρεσπών Γ. & Χ. Δημητρόπουλου θα συμμετάσχει στην έκθεση τροφίμων Food Expo που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo 14 - 15 - 16 Μαρτίου 2015.


 

 

Παλετοποίηση φασολιών

για αποστολή στο εξωτερικό

 

 

 Τα φασόλια μας πλην της μεγάλης απήχησης που γνωρίζουν στην ελληνική αγορά, λαμβάνουν τώρα θέση και στις προτιμήσεις των ξένων καταναλωτών. Το αγρόκτημα Πρεσπών Χρήστου & Γεωργίου Δημητρόπουλου, δραστηριοποιείται και σε αγορές πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις εξαγωγικές του δραστηριότητες, με σημαντική επιτυχία.

 

 

 

 

 

Η ΣΥΜMΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

 EXPOTROF 2014 - ΑΘΗΝΑ

 

 
  Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου η παρουσία μας στην εκθεσιακή διοργάνωση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2014.

 Το περίπτερό μας αποτέλεσε πόλο έλξης για πολλούς επισκέπτες, που ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά τα νοστιμότερα και γνωστότερα φασόλια.

 Σημαντικές παρουσίες του τηλεοπτικού κόσμου καθώς και διάσημοι Έλληνες Chef επισκέφθηκαν το περίπτερό μας.

 Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που δείχνεται στα προϊόντα μας και δεσμευόμαστε από την πλευρά μας, ότι θα είμαστε κοντά σας και με άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις.
 

 

 

 


 

 

Η ΣΥΜMΕΤΟΧΗ   ΜΑΣ

ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 2013

 Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς μας για όσο το δυνατόν πιο αναβαθμισμένη παρουσία των προϊόντων μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την επιτυχημένη συμμετοχή μας, στην έκθεση  ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΟΡΤΗ - ΓΕΥΣΕΙΣ,  που διοργανώθηκε από το ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ και  διεξήχθει στις 12 - 13 - 14  Απριλίου 2013 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, Αθήνα.

  Σας ευχαριστούμε για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείξατε για τα προϊόντα μας, τα οποία είναι διαχρονικά ταυτισμένα με την εθνική μας ταυτότητα.

 
back-to-top
address-icon Λευκώνας Πρεσπών Φλώρινας Τ.Κ. 53077
orders-icon παραγγελίες: 697 81.82.300
phine-icon 2310 922722
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης